Over mij

Hallo wereld!

Ik ben Daisy, een 25-jarig meisje dat geboren is als enig kind in een klein dorpje bij Tongeren.

19149168_1811533918862684_6968037823481513112_n

Sinds januari 2010 ben ik gelukkig samen met mijn vriend en sinds vorig jaar wonen wij in ons eigen appartementje. Maar hier wonen wij  niet alleen, want wij hebben hier een heel klein viervoetertje bij ons nl. Mushu de Russische dwerghamster.

Alle vriendenboekjes waarin ik heb mogen schrijven, vertellen je dat kapster of dierenarts het beroep was dat ik later wou doen. Na al die jaren kloppen die boekjes jammer genoeg niet meer. Gedurende mijn schooljaren zijn mijn keuzes veranderd. Ondertussen ben ik al 2 jaar afgestudeerd en werk ik als zorgkundige, begeleider en geriatrisch animator in een woonproject voor personen met dementie. Een job die ik met veel liefde doe. Maar toch blijven de leerkriebels in mijn achterhoofd hangen. Wie weet wat de toekomst dus nog brengt …

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de keuken. Lekker eten en drinken, daar kan ik echt van genieten. En dan richt ik mij vooral naar het bakken. Ik geniet ook als ik andere mensen zie genieten van wat ik klaar maak.

Maar ik sta in mijn vrije tijd natuurlijk niet alleen in de keuken. Als ik een dagje vrij ben, ga ik heel erg graag een dagje naar de stad. Lekker slenteren, tussen de winkelrekken snuiten, lunchen, lekker bijkletsen, .. dat is hoe ik zo’n dag het liefste invul. Maar ik kan ook wel eens genieten van een lekker dagje thuis. Comfortabel in mijn huispak, lekker bloggen, een video opnemen, mezelf pamperen, …

Mijn doel met deze blog is om jullie een blik te gunnen in mijn leventje. Reviews, unboxings, skincare, diy, recepten, mooie reizen, … dit en nog veel meer kan je op deze blog vinden. Reacties en suggesties zijn altijd welkom!

Heel veel leesplezier!

Liefs, Daisy ♥

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: